Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Amerika Çıkarması

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, ABD'nin Chicago kentinde faaliyet gösteren ve tüm Kuzey Amerika Bölgesi'ne hizmet veren ANA' nın gerçekleştirdiği aktivitelerin gözden geçirilmesi ve yeni aksiyon planlarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen programda, ABD'ye iş ziyareti gerçekleştirdi.

Bursa, 30.09.2014 - Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, ABD'nin Chicago şehrinde hizmet veren ve Aktaş ürünlerinin başta ABD olmak üzere, tüm Kuzey Amerika'daki satış pazarlama, lojistik ve depolama faaliyetlerinde yürütüldüğü ANA'ya, (Aktaş Kuzey Amerika) tüm aksiyonların gözden geçirilmesi ve yeni iş planlarının belirlenmesi amacıyla iş ziyaretinde bulundu.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol'un bizzat yer aldığı ziyaret, Aktaş Holding adına oldukça verimli geçerken, ANA'nın 2009 yılında kurulduğu günden bu güne geçen 5 yıl süresince bölgede kat ettiği yol, yönetim kurulu üyelerince memnuniyetle karşılandı.

ANA'nın tüm aktivitelerinin gözden geçirilmesi ve bundan böyle yapılacak aksiyonların belirlenmesi amacıyla düzenlenen ziyaretin Aktaş Holding adına çok verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bölgedeki pazar payı hedeflerine yaklaşmaktan dolayı, büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti.

"ANA Amerika'da Büyümeye Devam Ediyor!"

ANA'nın başta ABD olmak üzere, tüm Kuzey Amerika Bölgesi'nde adım adım büyümeye devam ettiğini aktaran Erol, Aktaş'ın sektörde dünya lideri olma hedefine paralel, hizmet verilen tüm bölgelerde, yoluna emin adımlarla devam ettiğini söyledi. Kurulduğu günden bu yana, Amerika pazarında etkin bir şekilde rol alan ANA'nın ilerleyen dönemlerde çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını vurgulayan Erol, bölgedeki sektörel faaliyetleri, bu tip ziyaretlerle yakından inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.