Kapat Ikon
AKTAŞ HOLDİNG'E BİR ÖDÜL DAHA

Geçtiğimiz ay Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şahap Aktaş'ın aldığı "2010 Doğan Ersöz Yılın İşadamı" ödülünden sonra Aktaş Holding çok önemli bir ödül daha aldı.

Dünya Gazetesi tarafından DHL işbirliği ve Akbank sponsorluğuyla düzenlenen "İhracatın Yıldızları" ödüllerinin bu yıl yapılan değerlendirmesinde Aktaş Holding "Büyük Ödülü" aldı.

Türkiye'de ihracatın geliştirilmesi ve ihracatın ülke ekonomisindeki payının artırılmasına yönelik olarak yeni ürün, ürün ve pazar çeşitliliği, katma değeri yüksek mal ve ihracatı ile ihracat performansının artırılması gibi ölçütler bazında ihracatçı firmaları ödüllendirmek amacı ile 9 yıldır yapılan yarışmaya bu yıl 450 firma başvurdu.

İstanbul The Marmara Otel'de yapılan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şahap Aktaş'ın katılım gösterdiği gecede yüzlerce başvuru arasından Aktaş Holding "Büyük Ödülü" alarak fark yarattı.

Aktaş Holding olarak aldığımız bu ödüllerden duyduğumuz gururu ve sevinci paylaşır, hep birlikte, nice ödüllere layık, başarılı çalışmaların devamını dileriz.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.