Kapat Ikon
Ak-İzo, 41. Yapı Fuarı'nda verimlilik esaslı ürünleriyle ses getirmeye hazırlanıyor

Bursa, 06.05.2018 - Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding'in Yapı Grubu'ndaki Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. İstanbul'un ev sahipliğinde bu yıl 41'incisi düzenlenecek Yapı Fuarı'na iddialı hazırlanıyor.

8-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan ve sektörün dünya ölçeğindeki son teknolojilerinin sergileneceği Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda (Turkeybuild İstanbul) Ak-İzo; yenilikçi ve verimlilik esaslı ürünlerini sergileyecek.

Türkiye'nin ilk ve lider EPDM membran üreticisi olan ve temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda ciddi katkılar sağlayan Ak-İzo, Lineflex markasıyla fuar süresince Salon 3, C112 no'lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuardan beklentimiz yüksek

Bölgenin en prestijli uluslararası yapı fuarı olan organizasyonda Aktaş Holding, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği ileri teknolojili EPDM membran ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlanırken, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da yaptığı açıklamada, fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Sektör gelişmeye devam ediyor

Sektörün hem ülkemizde hem de dünyada gelişiminin tüm hızıyla sürdüğüne vurgu yapan Erol, "Türkiye'de yalıtım sektörü, tahmini rakamlara göre 12 milyar TL'lik ciro ve pazar büyüklüğüne sahip, her geçen gün de bu büyüklük artıyor. Enerji verimliliği ve kaynakların etkin kullanımının çok büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında, yalıtım uygulamalarının da geleceğimiz adına çok ciddi kazanımları olmaktadır. Devletimiz de yalıtımı teşvik eden uygulamalar konusunda, özellikle son yıllarda önemli adımlar atıyor. Bu noktada, kentsel dönüşüm çalışmaları, renovasyon ve yasal düzenlemeler ile sektörün büyüme ivmesini sürdüreceğine inanıyorum. Ak-İzo olarak da ülkemizdeki su kaynaklarının korunup geliştirilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Sektördeki pazar payımızı artırmak adına verimlilik öncelikli, katma değerli ürünler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.