Kapat Ikon
Aktaş Holding Ailesinden Renkli İftar Buluşması

Aktaş Holding, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu, bu yıl da çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirirken, etkinlik son derece keyifli anlara sahne oldu.

Aktaş Holding ailesinin bu yılki iftar organizasyonuna Almira Hotel ev sahipliği yaparken, Alluna Havuzbaşı'nda düzenlenen iftara, Aktaş Holding'in Kestel ve DOSAB lokasyonlarında hizmet veren çalışanları, aileleriyle birlikte katılım gösterdi.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyelerinin de tam kadro olarak yer aldığı organizasyonda, açılış konuşmasını yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş; bereketin, paylaşmanın, hoşgörünün, huzurun simgesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda, çalışanlarıyla birlikte iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydederek, çalışma hayatıyla beraber, aile sorumluluğunun önemine dikkat çekti.

"Doğru ve Kararlı Adımlarla Büyümeye Devam Edeceğiz"

"Aktaş Holding olarak, her geçen gün büyümekte olan ülkemiz ekonomisine, çok ciddi oranda katma değer sağlayarak, planlamış olduğumuz gelecek hedeflerimizi, ülkemizin mevcut ekonomik hedefleriyle bütünleştirmiş durumdayız" diyen Şahap Aktaş, "Doğru ve kararlı adımlar atarak, yapmış olduğumuz uzun vadeli yatırımların karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Bu konuda sizlere güvenim tam" diyerek, çalışanlarına olan inancını vurguladı.

Şahap Aktaş’ın konuşmalarının ardından da sözü, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol aldı.

"Yatırım Müjdesi"

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle, tüm İslam âleminin Ramazan’ını kutlayarak sözlerine başlayan Erol, ülkemiz ve dünya ekonomisindeki son gelişmeler ve Aktaş Holding'in gelecek hedeflerine değinerek, yapılacak olan yeni yatırımların müjdesini verdi.

Aktaş Holding olarak, ilerleyen süreçte hortum fabrikası, tren körükleri üretimi ve binek otomobillerle ile ilgili çok kapsamlı, yeni çalışmalar yürüttüklerini belirten Erol, "Aynı şekilde kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan yeni fabrika binamızın tamamlanmasıyla da, Aktaş Holding adına yepyeni bir süreç daha başlamış olacak. Bu yeni yapılanmalarımız ile beraber Aktaş Holding'in, sektöründe hak ettiği konum olan zirveye ulaşacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Aktaş Holding çalışanlarının okul hayatında başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilerine, Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri tarafından hediye çekleri takdim edilirken, tüm Aktaş çalışanlarının da çocuklarına yönelik eğitim desteği sağlanmaya devam edileceği belirtildi.

Aktaş Holding ailesinin geleneksel iftar buluşması, babalar gününe özel yapılan çerçevede, çocukların babalarıyla birlikte fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.