Kapat Ikon
Aktaş Holding'de Standartlaştırma Dönemi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, dünya genelindeki tüm organizasyonel yapısında yepyeni bir dönem başlattı.

6 kıtada faaliyet gösteren ve 90’dan fazla ülkede ürünleri satılan Aktaş Holding, global arenadaki tüm Aktaş şirketlerinde, standartlaştırma sürecine girerek, faaliyetleri ortak yürütme kararı aldı.

Bu doğrultuda ilk adım, Aktaş bünyesinde görev yapan yönetici kadroları tarafından, geçtiğimiz günlerde yapılan şirketler arası ziyaretle atıldı.

Ziyaretler kapsamında Kalite ve Yönetim Sistemleri Direktörü Rahşan İ. Yorulmaz 19 Ekim’de Bulgaristan’a, Metal Üretim İşletme Yöneticisi Hüseyin İlarslan ile Üretim ve Planlama Direktörü Adnan Yazıcı 15-17 Ekim tarihleri arasında yine Bulgaristan’a, Bulgaristan İK Müdürü Daniela Savova 29-30 Eylül’de Bursa’ya, Kuzey Amerika Satış Yöneticisi Emrah Çınaroğlu ve LFT (Almanya) İşletme Yöneticisi Sinan Yılmaz da 20 Ekim tarihinde Bursa’ya gelerek, süreçleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Birlikte neler yapabiliriz üzerine görüşmelerin gerçekleştiği ziyaretlerde, faaliyetleri standartlaştırarak ortak yürütme kararı alan yöneticiler, geçtiğimiz günlerde yapılan bu ziyaretlerin yaygınlaştırarak devam etmesi adına, startı da bu çalışmalarla birlikte vermiş oldu.

Oldukça verimli geçen görüşmelerin ardından daha sık bir araya gelme konusunda fikir birliğine varan yöneticiler, gerçekleştirilen bu tip organizasyonların, hem kişisel hem de Aktaş Holding’in gelişimi noktasında, faydalı sonuçlar doğurduğunu söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.