Kapat Ikon
Aktaş Holding Personeli Stres Attı

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding tarafından, çalışanlar arasındaki etkileşimi arttırmak ve motivasyonu yükseltmek amacıyla düzenlenen tavla turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, personelini çalışma hayatının stresinden ve yoruculuğundan bir nebze de olsa uzaklaştırmak adına çeşitli organizasyonlarda bir araya getirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding son olarak, personel arasındaki etkileşimi arttırmak ve motivasyonu yükseltmek amacıyla, holding şirketleri arasında ödüllü tavla turnuvası gerçekleştirdi.

Kestel Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan fabrika binasında gerçekleşen ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvanın finali büyük bir çekişmeye sahne olurken, mücadeleyi kazanan personelin sevinci ise görülmeye değerdi.

Turnuvayı şampiyonlukla bitiren personel ödülünü Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Aktaş'ın elinden alırken, Aktaş turnuvayı başarıyla noktalayan personeli kutladı.

"Hedeflerimize Doğru Adım Adım İlerliyoruz"

Yıl içerisinde düzenlenen bu tip etkinliklerle personel arasında etkileşim ve birliktelik ruhunu diri tutmaya büyük önem verdiklerini kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Aktaş, organizasyonları dönemsel olarak sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Aktaş Holding olarak yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Aktaş, 2014 yılının kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini anımsatarak, hedeflenen noktaya doğru emin adımlar atmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.