Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Gözü Zirvede!

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, 2014 yılının değerlendirmesiyle birlikte, 2015 yılı hedeflerinin ortaya konduğu stratejik açıdan büyük önem taşıyan paylaşım toplantısı gerçekleştirdi.

Almira Hotel’de gerçekleşen toplantıda; Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Aktaş, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ve Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş’ın yanı sıra, Kestel ve DOSAB lokasyonlarında çalışan tüm Aktaş personeli, hazır bulundu.

Gün boyu süren organizasyonun ilk bölümünde, beyaz yaka personelin katılımıyla, Aktaş Holding’in gelecek hedefleri masaya yatırılırken, Workshop uygulamasıyla da, takımlar halinde ayrılan Aktaş personeli, pazar talepleri ve beklentiler ışığında, Aktaş’ın ortaya koyması gereken uygulamaları ve projeleri, yönetim kurulu üyelerine sundu.

Tüm departman yöneticileri tarafından, kendi bölümleri ile ilgili, yakalanan başarıların ve gelecek hedeflerinin yer aldığı sunumlar yapılırken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, açılış konuşmasını, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş yaptı.

“Zorlu Geçen Yıla Rağmen Hedeflerimizi Yakaladık”

2014 yılını, oldukça zorlu geçmesinin yanında, var olan hedeflerin yakalandığı bir olarak nitelendiren Aktaş, “Zorlu bir yıl olmasına rağmen genel olarak hedefler yakalandı. Zorlukları, hep birlikte iyi bir hale getirdik. Yaptığımız çalışmaların olumlu etkilerini gördük. BTSO listelerinde, kurumumuz hep üst sıralarda yer aldı. Ancak unutmamalıyız ki, alabileceğimiz daha iyi sonuçlar var. Bunun içi yeni yıl ile birlikte hedefleri yenilemeliyiz. Dinamik  ve sürdürebilirlik olmalıyız.

Bu yıl Aktaş olarak, önemli yatırımlara imza atacağız. Gelecek bizim önemli, onun için vakit kaybetmeye gerek yok. Odaklandığımız yere doğru yürümeliyiz. Bu noktada, hepimize bireysel olarak sorumluluk düşüyor. Aktaş ailesi olarak sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz” dedi.

“2015 Yılı Bizim Yılımız Olmalı”

Şahap Aktaş’ın ardından sözü, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Aktaş aldı. 2015 yılının “Aktaş’ın yılı” olarak lanse edilmesi için hep birlikte mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Aktaş, “2013'ün son çeyreğinden günümüze kadar iyi sonuçlar aldık. Bu sürede çalışanlar olarak birbirimize kenetlendik. 2015'in daha fazla çalıştığımız ve birbirimize daha da kenetlendiğimiz bir yıl olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Serkan Aktaş’ın konuşmalarının ardından da, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, personele yönelik umut dolu mesajlar verdi.

“Dünyaya Meydan Okuyan Bir Firmada Olmaktan Dolayı Gurur Duymalıyız”

Aktaş Holding olarak, insan kaynağı eksikliğinin giderildiğini ve yetkinlik sağlama adına doğru hamleler yaptıklarını aktaran Erol, “Yenilikleri doğru geliştirmek ve insan kaynağımızı yeniden yapılandırmak, 2015 ve sonrasına yakışan güçlü insan kaynağı oluşturmak adına çok önemli adımlar attık. Artık gelecek teknolojisi hızla gelişiyor. Gelişim hızı gösteriyor ki, gelişim hızına bağlı etkenleri iyi bir şekilde gözlemleyip, işlerimize yansıtmalıyız. 2013’te başlanan yükselme trendi, 2015’te de devam ederse, büyümemiz devam edecek. Aktaş Holding geçmişte de ilkleri başararak, ismi çok pozitif algılanan şirket olarak, daha iyi yerleri hak ediyor. 2014 hedeflerimizi gerçekleştirdik. Markamızın konumlandırdığı bir rekabet öngörmüştük. Aktaş ürünleri birinci ligde olacak dedik, satış adetlerimiz doğru çıktı. Biz 2014’te en büyük yatırımımızı sizlere yapmaya öncelik verdik. Aktaş vizyonu olan 2023’te yedek parça alanında 1 numara olmak gerçekten motive edici bir hedef… Aktaş’lı olmaktan ve dünyaya meydan okuyan bir firmada olmaktan gurur duyun” ifadelerini kullandı.

“Daha Çok Yolumuz Var”

2014 yılında çok şey başardıklarını ancak önlerinde alacakları daha çok yol olduğuna dikkat çeken Erol, “Yeni fabrika, yeni işler yeni projeler ve satışın globalde arttırılması hedeflerimiz arasında. Tüm süreçleri iyileştirmeye devam edeceğiz. Takım ruhuyla teknikleri metotları kullanmaya devam edeceğiz. Dışarıdan gelecek yanlışlara meydan vermeden, 2023 hedefimize yürümemiz lazım. Güçlü olmak için inanmak lazım. İnançlı olduğunuz andan itibaren başarıyı yakalamamız mümkün” açıklamalarında bulundu.

Toplantı’nın ikinci bölümde, beyaz yaka ve mavi yaka personelinin tamamının katılımıyla; tanıma, takdir, kıdem ve öneri ödülleri gerçekleştirilirken, Aktaş personeli ödüllerini, Yönetim Kurulu Üyelerinin elinden aldı.

Tüm gün süren organizasyonun finalinde, şarkıcı Sami ve ekibinin katılımıyla Aktaş ailesi günün stresini atma imkânı buldu.

 

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.