Kapat Ikon
Aktaş Holding, Öğrencilere Desteğini Sürdürüyor

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Uluslararası Staj Değişim Programı olan AIESEC ’in, dönemsel sponsoru oldu.

Aktaş Holding, bireylerin liderlik tecrübelerini geliştirerek, dünya vatandaşlığı kazanmalarına olanak sağlayan, global bir gençlik ağı konumundaki AIESEC’in farklı zamanlarda düzenlemiş olduğu buluşmalara destek olarak, öğrencilere koşulsuz destek sağlamayı sürdürüyor.

AIESEC Bursa Şubesi'nin, son yıllardaki en önemli işbirlikçisi ve destekçisi rolünü üstlenen Aktaş Holding, AIESEC’li öğrencilerin yapmış olduğu tüm etkinliklere katkıda bulunarak, her kesimden öğrencilerin, yanında olduğunu hissettiriyor.

“Öğrencilere Desteğimiz Sürecek”

Dünya vatandaşlığına giden yolda, AIESEC’in dünya genelinde önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çeken Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, üniversiteli öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunan AIESEC’in çalışmalarını överken, bugüne kadar olduğunu gibi, önümüzdeki dönemlerde de öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.