Kapat Ikon
E Bülten - Çalışan Röportajı

Emrah Çınaroğlu, Satış Yöneticisi, Aktaş Kuzey Amerika

1)     Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Mersin ve Uludağ Üniversite’lerinde Turizm ve akabinde İşletme bölümü mezuniyeti ardından 5 yıl boyunca otelcilik sektöründe çalıştım. 2006 yılından itibaren de Aktaş Holding’te çalışıyorum.

2)     Aktaş Holding’e ilk başvurunuzda neler hissettiniz?

Otelcilikten sonra Otomotiv sektöründe yapabilir miyim acaba diye kuşkularım vardı ama daha ilk görüşmemizde Şahap Bey’in “herşeyin başı insan ilişkileridir” sözü zaman içinde doğruluğunu gösterdi ve ben de bu sektörde kariyerime devam ediyorum.

3)     Aktaş Holding bünyesinde ne kadar süredir görev yapıyorsunuz?

Aktaş Holding’te 9. yılımı bitiriyorum.

4)     Hangi alanlarda çalıştınız?

İlk olarak Yaklaşık 2.5 yıl boyunca YK Başkanlığı Asistanlığı görevini yürüttüm. Bu sürede Arge, Kalite ve Satış olmak üzere birçok departmanda değişik projelerde görev aldım. Sonrasında satış ekibine dahil oldum ve Güney Amerika, Batı Avrupa, Uzak Doğu ve Okyanusya pazarlarına baktım. Son olarak da yaklaşık 2.5 yıldır Kuzey Amerika operasyonlarının yürütülmesinde görev alıyorum.

5)     Aktaş Holding sizin için ne ifade ediyor?

Aktaş bünyesinde bu kadar uzun zaman geçirdikten sonra kişisel anlamda benim için bir nevi okulu ifade ediyor. Teorik olarak edindiğim bütün bilgilerin pratikte nasıl hayata geçtiğini görüyorum. Aynı zamanda gelişmek, firma olarak da dünya pazarları üzerinde etkinliğini artırmayı ifade ediyor. Bunun da öncelikli olarak samimi, dürüst ve açık insan ilişkileriyle sağlanabildiğini göstermek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.