Kapat Ikon
Aktaş Holding, Kestel'de Yeni Yılı Coşkuyla Kutladı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, 2015 yılına girmeden önce, personelin katılımıyla yeni yıl kutlamasında bir araya geldi.

Kestel Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrika binasında, tüm çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen yeni yıl kutlaması organizasyonuna; Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ile birlikte, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Aktaş katılım gösterdi.

Fabrika yemekhanesinde düzenlenen etkinlik öncesinde, yemekhane içerisi yılbaşı ağacı ve çeşitli süslemelerle oldukça renkli bir hale getirilirken, gerçekleştirilen ikram servisiyle de, çalışanlar yılın stresini atma imkanı buldu.

Buluşmada çalışanlarına yönelik bir konuşma yapan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, yeni yılın tüm Aktaş personeli için sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

“Aktaş, 2023 Hedefine Doğru Adım Adım Gidiyor”

Geride bıraktığımız 2014 yılının, Aktaş Holding açısından 2013 yılına göre çıtasını yükselterek, mevcut hedeflere bir adım daha yaklaşıldığı bir yıl olduğunu vurgulayan Erol, “Şirketimiz 2023 vizyonuna doğru adım adım gidiyor. Her birinizin bu konuda ciddi başarısı var. İşe en yeni başlayan mesai arkadaşımdan, en kıdemlinize kadar, yüksek emeği söz konusu. Her birinize bu çabaları için çok teşekkür etmek istiyorum. 2015 yılında da aynı başarının sürerek, daha iyi sonuçlar getireceğine yürekten inanıyorum. Üst yönetim olarak bizler de bu konuda, size her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle 2015 yılının hepiniz için aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte; huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“2015 Yılı, Aktaş’ın Yılı Olsun”

Sami Erol’un konuşmalarının ardından Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Aktaş çalışanlara yönelik bir konuşma yaptı. 2014 yılının kendileri açısından son derece iyi geçtiğini gururla söyleyen Aktaş, “2014 yılını, tüm çalışma arkadaşlarımın katkılarıyla, son derece iyi bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Bu konuda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2015 yılı için de, bu yılı herkese, -Aktaş’ın Yılı- olarak söyletelim istiyorum. Bunun için hep birlikte çaba gösterelim. Bunu başaracağımız konusunda da hiç şüphem yok. Bu vesileyle 2015 yılının, aileleriniz ve sevdikleriniz için nice güzellikler getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Aktaş Holding’in Kestel’deki yeni yıl kutlaması, keyifli bir şekilde son erdi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.