Kapat Ikon
Ulusay, Webinarda 2021 Öngörülerini Paylaştı

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, Kızılkaya Gümrük Müşavirliği tarafından, farklı sektörlerin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Webinarlar serisinin bu haftaki konuğu oldu.

Zoom üzerinden uzaktan erişim ile gerçekleştirilen webinarda Ulusay, "2021'de Öne Çıkacak Pazarlar ve Sektörler" konusunda öngörülerini paylaştı.

Webinara dair açıklamalarda bulunan İskender Ulusay, “2021 yılına dair lider pazarların ABD ve Çin liderliğinde Uzakdoğu ülkeleri ile Hindistan olacağına dair beklentilerimizi, imalat ana girdilerinden sıcak haddelenmiş sac gibi emtialarda global darboğaz-fiyat istikrarsızlığı ile lojistik maliyetleri-sürelerindeki değişimlerin oluşturduğu tehditleri, perakende-otomotiv yenileme-yapı market sektörlerindeki fırsatlar ışığında değerlendirdik. Beklentimiz, kamu destekli teşvik-gümrük-vergi mevzuatlarının güncellenmesi ve istihdam desteklerinin genişletilerek sürmesidir. Tüm katılımcılara ilgileri için teşekkür ederiz” dedi.

İnteraktif şekilde gerçekleşen webinarda soru-cevap yöntemiyle fikir alışverişi de yapılırken, etkinlik katılımcılar açısından verimli geçti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.