Kapat Ikon
Aktaş'tan Engelliler Günü'nde Duygulandıran Video

Aktaş Holding, tüm toplumu ilgilendiren konularda sergilediği duyarlı kimliğiyle örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, çalışanlarının katılımıyla anlamlı bir video çalışması hazırlayan Aktaş Holding, "Hayatı Paylaşmaya Engel Yok" başlıklı özel bir video çalışması hazırlayarak, bu konuda önemli bir farkındalık oluşturmayı başardı.

Görükle Gençlik Merkezi İşaret Dili Eğitmeni Sena Yıldırım'ın katkılarıyla, Covid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleşen çekimlerde Aktaş çalışanları, işaret diliyle farklı mesajlar vererek, tüm engelli dostlarımızın yanında oldukları mesajını verdi.

'Her zaman yanınızdayız' mesajı

Aktaş Holding, videoyu sosyal medya hesaplarından yayımladıktan sonra takipçilerinden büyük beğeni toparken, ayrıca şu mesajı paylaştı: "Farkındayız, her zaman yanındayız. Engelli bireylerin daha iyi yaşam sürerek geleceğe umutla bakmaları, ancak toplumsal farkındalığın artması ile mümkün. Onları desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırıp hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sorumluluğu."

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.