Kapat Ikon
Aktaş Holding'de Yeni Yıl Coşkusu Tüm Hızıyla Sürüyor

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, 2015 yılı için geri sayım sürerken, yeni yılı keyifli organizasyonlarla birlikte kutlamaya devam ediyor.

Önceki günlerde, Kestel Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrika binasında gerçekleştirilen yeni yıl kutlamasının ardından Aktaş Holding, bu kez Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışanların katılımıyla, oldukça renkli geçen yeni yıl kutlaması organizasyonunda bir araya geldi.

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ile birlikte, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Aktaş da keyifli buluşmada çalışanları yalnız bırakmazken, etkinlik için günler öncesinden hazırlıklar yapıldı.

Organizasyon için bina koridorları çeşitli görsellerle süslenirken, ışıklandırılmış yılbaşı ağacı da fabrika binasına büyük renk kattı.

Etkinliğe gelen sanatçılar tarafından, Aktaş çalışanlarına yönelik canlı müzik ziyafeti sunulurken, Aktaş Holding İK ekibi tarafından hazırlanan ve 2014 yılı hedeflerinin çalışanlar tarafından cevaplandığı slayt şeklinde oluşturulan kısa video çalışması da, organizasyonda neşeli anlar yaşanmasına sahne oldu.

“2015 Yılının, Aktaş’ın Çok Önemli Atılımlar Yapacağı Bir Yıl Olmasını İstiyoruz”

Keyifli geçen organizasyonda Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol personele yönelik bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, 2014 yılının Aktaş Holding açısından son derece başarılı geçtiğini anımsatan Erol, “2014 yılı Aktaş için gerçekten iyi geçen bir yıl oldu. 2013 yılında Bursa’da en başarılı 50 şirket arasında, farklı kategorilerde ilk 5 arasında yer almıştık. 2014’ün de buna paralel tamamlandığını düşünüyorum. 2014 yılında Bursa’da 250 büyük firma arasında, performansını en çok geliştiren başarılı şirketler arasında yer aldık. 2014 yılı tüm süreçlerin iyileştirilmesi açısında da oldukça iyi geçti. Kadroları yeniledik, eksik kadromuz kalmadı. Bu kadrolarla 2015 ve sonrasını hazırladık. 2015 ve sonrasının, Aktaş’ın çok önemli sıçramalar yapacağı yıllar olmasını istiyoruz. Sizlerin katkısı ve katılımıyla da, bunları başaracağımıza inanıyoruz. En yeni işe başlamış çalışma arkadaşımdan, en kıdemli arkadaşıma kadar, bu konuda sizlere ihtiyacımız var. Hepinize güveniyorum. 2015’te de her birinizin sağlık öncelikli olmak üzere; başarılı mutlu ve huzurlu bir yılı, sevdiklerinizle beraber geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Sami Erol’un konuşmasının ardından, hazırlanan sürpriz hediyeler, çalışanlar arasında birbirlerine verilirken, Aktaş personeli yılın yorgunluğunu atma imkânı buldu.

Organizasyonun sonunda tüm katılımcılar, toplu fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.