Kapat Ikon
Türkiye'deki Su Kaynaklarında Kuraklık Son Buluyor!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kullanılabilir su miktarının her geçen gün azalmasıyla birlikte, olası kuraklık zamanlarında "Can Simidi" konumundaki GÖL-SU projesinde aktif rol üstlenen Ak-İZO Yalıtım Sistemleri, uluslararası düzeydeki su yalıtım malzemesi olan EPDM membranlarla, göletler için vazgeçilmez bir görevi yerine getiriyor.

AK-İZO tarafından son teknolojiyle, doğa dostu olarak üretilen EPDM membranlar, bugün milyonlarca metrekareyi bulan göletlerimizde yıllar boyu sorunsuz şekilde sürecek önemli bir görev üstlenirken, her türlü iklime uygun üretilen mühendislik harikası membranlar, gölet tabanlarında mükemmel bir "Serbest Örtü" işlevi görerek, su kaynaklarının korunmasını sağlıyor.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding bünyesinde 2005 yılında kurulan AK-İZO Yalıtım Sistemleri Tic. San. A.Ş. üstün niteliklere sahip LinefLex EPDM membranların kullanımı noktasında, ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli bir rol üstleniyor.

Ak-İZO, büyük AR-GE desteği ile ürettiği dünya standartlarındaki EPDM membranlarla, tükenmekte olan su kaynaklarına karşı can damarı olması hedefiyle hayata geçirilen GÖL-SU projesinde, oldukça önemli bir sorumluluğun altına imza attı.

AK-İZO, küresel ısınma, yağış azlığı, aşırı buharlaşma, hızlı tüketim ve kirlilik nedeniyle tükenmekte olan temiz su kaynaklarında, doğa dostu membranlarla, gölet tabanında, vazgeçilmez bir işlev olan "Serbest Örtü" görevini yerine getiriyor. 

Gölet tabanlarında koruyucu görevi gören AK-İZO'nun son teknoloji ürünü olan membranları, hızla tükenmekte olan temiz su kaynaklarının korunması ve kuraklığın önlenmesi noktasında kilit bir işlev görüyor.

"Gurur Duyuyoruz"

Ülkemizde de nüfus artışına ters orantılı olarak, kullanılabilir su miktarımızın değişmemesi, yoğun göç ve yüksek düzeyde ekonomik etkenler de göz önünde bulundurulduğunda, önümüzdeki yıllarda bu miktarın daha da azalmasından endişe ediliyor. Ancak AK-İZO, üstlendiği misyonun sorumluluğunun bilinciyle ve yüksek hizmet kalitesiyle birlikte, kullanılabilir su miktarının yok olmaması adına mükemmel bir koruyucu görevi gerçekleştiriyor.

Ülke çapında uygulanan projede firma olarak yer almaktan dolayı büyük gurur duyduklarını ifade eden Aktaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, proje ve uygulamalar hakkında bilgi verdi.

"AK-İZO' dan Ülkemize Büyük Katkı"

Aktaş Holding bünyesinde bulunan ve su yalıtımı için EPDM Membran üreten Ak-izo Yalıtım Sistemleri A.Ş' nin bu büyük projelerde ilk aşamasından, uygulama safhasına kadar aktif üstlendiğini belirten Erol, "Ak-İzo ülkemizin geleceği için sorumluluğunun bilincinde hareket ederek görevini yerine getirmektedir. Son teknoloji ve doğa dostu olarak üretilen EPDM membranlar, bugün milyonlarca metrekareyi bulan göletlerimizde yıllarca sorunsuz işlev görmektedir. Arkasında bulunan büyük Ar-Ge desteği ile en son gelişmeleri yakından takip ederek, günümüz koşullarına uygun dünya kalitesinde bir üründür. Her türlü iklime uygun üretilen EPDM membranlar, ülkemizin geleceğini ilgilendiren (orman yangın söndürme, tarım amaçlı sulama, su toplama) göletlerinin tabanında, vazgeçilmez bir işlev olan "Serbest Örtü" unsuru olacaktır. Ülkemize bu tür bir değer kazandırdığımız için mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.