Kapat Ikon
Önsöz: Salgın Döneminde Gerekli Tedbirleri Titizlikle Uyguluyoruz

Herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi tüm dünya olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Küresel bir felaketle karşı karşıya kaldığımız şu dönemde, hepimizin dikkate alması gereken bazı konular var.

Bu zorlu süreç, tüm insanlığın ortam mücadelesi haline gelmiş durumda. Bu mücadeleyi en az kayıpla atlatarak, geleceğe umutla bakmak en büyük temennimiz.

Mevcut durumun insan sağlığı kadar ekonomik, ticari faaliyet ve bireysel davranış üzerindeki kısa vadeli etkilerinin de farkındayız ancak olumsuzlukları bir kenara bırakarak, hep birlikte güçlü olmak zorundayız.

Nitekim bu tip durumlar karşısında şirketlerin yapacağı kısa ve uzun dönemli planlar da gelecekleri açısından oldukça önemli hale gelmiş durumda.

Tabii içerisinde bulunduğumuz bu süreç, kişisel hijyen kadar üretim noktasında da maksimum hassasiyet gösterilmesini zorunlu kılıyor.

Biz de Aktaş Holding olarak, bu süreçte şirket içinde ve dışında çalışma arkadaşlarımıza yönelik bir dizi önlemler almış durumdayız.

Dolayısıyla şirket olarak, salgın döneminde gerekli tedbirleri titizlikle uyguluyoruz.

Bu süreçte panik yapmadan gerekli önlemleri almak, birbirimize destek olmak ve iletişimi güçlü tutmak, süreci her açıdan az kayıpla hep birlikte atlatmamız konusunda faydalı olacaktır.

Aldığımız çeşitli önlemlerle, koronavirüse karşı çalışanlarımızı korumak için kararlı bir şekilde uygulamalarımıza devam edeceğiz.

Herkes için sağlıklı günler diliyorum,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.