Kapat Ikon
Sami Erol- Önsöz

Değerli Arkadaşlar,

2014 yılını tamamladığımız şu günlerde, Aktaş Holding adına oldukça yorucu geçen ancak bir o kadar da önemli adımların atıldığı, dolu dolu bir yılı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeler doğrultusunda, zorlu geçen piyasa koşullarına rağmen, küresel çapta Aktaş Holding adına, oldukça verimli ve başarılı bir yıl geçirdiğimizi gururla söylemek isterim.

Özellikle ülkemizin belirlediği vizyon ve hedefler doğrultusunda, Aktaş Holding olarak, adımlarımızı dikkatli ve sağlam atarken, geleceğe yönelik uyguladığımız Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarıyla, hem ülkemize hem de sektöre çok önemli kazanımlar sağladığımıza inanıyorum.

Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı, hedeflediğimiz ölçekte gerçekleştirirken, Aktaş markasının global pazarda var olan gücünü ve etkisini de, yurt içi ve yurt dışındaki piyasaların talepleri doğrultusunda, en iyi şekilde değerlendirmeyi başardık.

Bu bakımdan 2014 yılı, rekabetçi piyasa koşullarının egemen olduğu küresel pazarda, Aktaş Holding için karlılık ve beklentileri karşılama açısından, geleceğe yönelik hedeflerimiz doğrultusunda, mevcut sürece büyük katkı koyan bir yıl oldu.

Elbette ki Aktaş olarak, belirlemiş olduğumuz hedefler paralelinde, stratejilerimiz ve operasyonel süreçlerimiz konusunda, hep bir adım sonrasını düşünmekteyiz.

Bu noktada; iş ortaklarımızın, paydaşlarımızın ve müşterilerimizin beklentilerine, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en üst düzeyde cevap vermek, temel önceliğimiz olacaktır.

Kaynakları doğru ve verimli bir şekilde kullanarak; düşük maliyet, yüksek verimlilik, maksimum müşteri memnuniyeti, kaynakların etkin kullanımı ilkeleriyle geleceğimizi planlarken, Aktaş vizyonu ve misyonundan da asla taviz vermeden, yarınlara hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle Aktaş ailesinin siz değerli mensuplarının, tüm paydaşlarımızın, iş ortaklarımızın, müşterilerimizin, yeni yıllarını kutlarken; hepinize sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, huzurlu ve başarı dolu yıllar diliyorum.

Hepinize tüm kalbi duygularımla, en içten sevgilerimi sunuyorum…

Saygılarımla,

Sami Erol / Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.