Kapat Ikon
Aktaş Holding, Sanatın ve Sanatçının Yanında

Aktaş Holding, ülkemize sağladığı yüksek katma değerin yanı sıra toplumsal fayda sağlayan kültürel çalışmalara desteğini de sürdürüyor.

Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen ve ünlü sanatçılar Michiko Date ile Ilian Iliev'in katıldığı Şan-Klarnet Oda Müziği Workshop etkinliğine sponsorluk desteğinde bulundu.

20-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen etkinliğe, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı ev sahipliği yaparken, organizasyona Aktaş Holding’in yanı sıra Rumelisiad da destek verdi.

Kültürel çalışmalara katkımız sürecek

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, şirketin kurulduğu günden bu yana toplumsal fayda ve değer yaratma anlayışına göre hareket ettiğini belirterek, kültürel çalışmalara desteklerinin süreceğini kaydetti.

Özellikle eğitim, öğretim, kültür, bilimsel araştırma ve geliştirme ile çevre koruma konularında sürdürülebilir çalışmalar yapan Aktaş Eğitim Vakfı'nın, bu tür konularda son derece ilgili olduğunu belirten Ulusay, vakıf aracılığıyla eğitim kurumlarına olan desteklerine de tüm hızıyla devam edeceklerini kaydetti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.