Kapat Ikon
Aktaş Holding Kariyer Fuarı'nda Yerini Aldı

Aktaş Holding, öğrencilerle her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından her yıl düzenlenen 'Kariyer Günleri Fuarı'na katılan Aktaş Holding, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi ev sahipliğinde 3-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, öğrenciler firmayı yakından tanıma fırsatı buldu.

Fuar kapsamında yapılan oturumlarda insan kaynakları uzmanları öğrencilere doğru CV hazırlama ve iş başvurusu hakkında detaylı bilgiler verirken, Aktaş Holding standında öğrenciler firma hakkında bilgi sahibi oldu ve iş ile staj başvurusunda bulunma şansı yakaladı.

Gençlere önem veriyoruz

Yaklaşık 50 firmanın katıldığı fuar hakkında açıklamalarda bulunan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, fuarın oldukça başarılı geçtiğini söyledi.

Şirket olarak gençlere ve onların geleceğine büyük önem verdiklerini belirten Ulusay, "Her fırsatta öğrencilerimiz ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Özellikle bu tür etkinlikler gençlerimizin geleceği için oldukça önemli. Üniversite öğrencileri ve iş dünyası temsilcileri Kariyer Fuarı aracılığı ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunabiliyor. Bu nedenle öğrenciler için bu organizasyonlar büyük bir fırsat" dedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.