Kapat Ikon
Aktaş Holding Yenilikçi Powertech Ürünleriyle Hannover Messe Fuarı'na Katıldı

Aktaş Holding, bünyesinde barındırdığı markalarla dünyanın farklı noktalarında düzenlenen fuarlarda başarıyla yer almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Aktaş, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen ve dünyanın lider Uluslararası Sanayi ve Endüstriyel Teknoloji Fuarı olarak bilinen HANNOVER MESSE 2019 Fuarı'na katıldı.

1 - 5 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenen organizasyonda Aktaş Holding, ileri teknoloji ile geliştirdiği Powertech markalı endüstriyel hortum ürünlerini, Hall 21, Stand E 36'da ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Yoğun ilgi

Bir yıl süresince, katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin büyük bir merakla beklediği fuarda Aktaş Holding standına ilgi yoğun olurken, fuara dünyanın dört bir yanından gelen 200 binin üzerinde ziyaretçi katılım gösterdi.

Uluslararası Sanayi ve Endüstriyel Teknoloji Fuarı, temel odak noktası olan "Entegre Endüstri - Endüstriyel Zeka" ile üretim ve enerji sistemlerinin sayısallaştırılmasına yönelik en yeni vizyonlara ve teknolojilere kapsamlı bir bakış açısı sağlamayı hedefliyor.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.