Kapat Ikon
Techno Aktaş Plovdiv Teknik Üniversite'sinde Öğrencilerle Buluştu

Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü Techno Aktaş, bölgedeki sosyal sorumluluk çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

25.03.2019 tarihinde, Plovdiv Teknik Üniversitesi'nden gelen daveti sonrasında harekete geçen Techno Aktaş, okuldaki "Ulaştırma Donanımları ve Teknolojileri" bölümündeki öğrencilerle buluştu.

Techno Aktaş adına İK Müdürü Daniela Savova, İletişim Uzmanı Nefize Rüstem ve Kalite Uzmanı Denis Redzhebov, öğrencilere şirketi ve iş dünyasında kendilerini bekleyen süreçleri anlattı.

Öğrenciler Techno Aktaş'a davet edildi

Ziyarette, Techno Aktaş İK Müdürü Daniela Savova'nın sunumundan sonra, öğrenciler staj programları ve şirketteki mühendislik geliştirme fırsatları hakkında bilgi almak için açık standı ziyaret etti.

Daniela Savova buluşmada öğrencilere, "Şirketimiz özellikle Plovdiv Teknik Üniversitesi'nden gelen öğrenciler için kolay erişim olanağı sunuyor" şeklinde küçük bir şaka yapsa da bu şakanın aslında, öğrencilerin Techno Aktaş'ı ziyaret etmeleri ve körük üretimi hakkında bilgi almaları için bir davet olduğunu da ekledi.

Büyük firmalar katıldı

Öte yandan okuldan gelen davette, otomobil parçaları üreten ve davet edilen firmalar arasında Skoda, PIMK, Balkancar Record, Sin Cars, Jeep Mercedes Benz, Odelo Farba, Hebros Bus, Kopsis Trans gibi markalar da yer aldı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.