Kapat Ikon
Aktaş Holding Ödüle Doymuyor

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, sektörde gerçekleştirdiği birbirinden başarılı çalışmaların meyvesini, hemen her platformda almaya devam ediyor.

Aktaş Holding, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 41'incisi düzenlenen ‘Ekonomiye Değer Katanlar - 2014' ödül töreninde, BTSO’nun Bursa'da ilk kez gerçekleştirdiği ‘İnovasyon Ligi Araştırması" sonuçlarına göre, "İnovasyon" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine; Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Bülent Arınç ve bakanların yanı sıra, 18 büyükşehir belediye başkanı, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve Bursa iş dünyası temsilcileri katılım gösterirken, organizasyonda Aktaş Holding’i Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş temsil etti.

8 farklı kategoride 74 ödülün dağıtıldığı törende “İnovasyon” kategorisinde ödül almaya hak kazanan Aktaş Holding’in ödülünü, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş alırken, Aktaş kendilerini bu değerli ödüle layık gördükleri için BTSO’ ya teşekkürlerini iletti.

“2023 Hedefimiz Doğrultusunda Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Ödül törenin ardından açıklamalarda bulunan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Bursa’nın ve Türkiye’nin en prestijli organizasyonları arasında yer alan BTSO Ekonomiye Değer Katanlar 2014 Ödül Töreni’nde, Aktaş’ın adını duyurmaktan dolayı büyük gurur yaşadıklarını belirterek, Aktaş Holding olarak, Türkiye’nin 2023 hedeflerine paralel yürüttükleri hedefleri gerçekleştirmek adına, aynı azim ve gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Aktaş Holding’in en önemli misyonlarından birinin, ülke ekonomisine değer katmak olduğunu anımsatan Aktaş, gerçekleştirilen bu tip prestijli organizasyonların, geleceğe yönelik atılacak her adımda, kendilerine ayrı bir cesaret aşıladığını vurgulayarak, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.