Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding'in Dijitalleşme Yolculuğu Hızla Sürüyor

Herkese merhaba,

Dünya çok hızlı bir değişime sahne oluyor. Hepimizin hayatı da her geçen gün daha dijital ve mobil hale gelmekte. Teknolojide yaşanan bu hızlı değişim, kuşkusuz iş yapış biçimlerini de doğrudan etkiliyor.

Bu noktada hizmet verdiğimiz otomotiv sektörü, dijitalleşmenin en hızlı ve yoğun yaşandığı sektör olarak karşımıza çıkmakta...

Özellikle Endüstri 4.0 ile birlikte karşımıza çıkan dijital dönüşüm, mobilite, bulut sistemler, yapay zeka, bağlanabilirlik, hareketlilik gibi kavramlar, yeni sanayi devriminin en önemli öncelikleri arasında yer alıyor.

Tabii modern işletmeler açısından baktığımızda bu değişime uyum sağlamak, yeniliklere açık olmak ve küresel düzeydeki müşteri taleplerine bu yönde yanıt verebilmek, gelecek açısından son derece önemli.

Gelinen noktada sektörün dünyadaki en büyük oyuncularından biri olan Aktaş Holding, çağın gerekliliklerine uygun, yenilikçi ve dönüşümü önceleyen bakış açısını, tüm ürün ve hizmet süreçlerinde en etkin şekilde kullanmaya özen göstermektedir.

Şirketimiz, ilk günden bu yana AR-GE ve inovasyonu temeline alarak ve yeni teknolojilere öncelik vererek, sektörde örnek işlere imza atmaya devam ediyor.

Nitekim Aktaş Holding olarak, dünyanın dört bir yanına ürün ve hizmetlerimizi ulaştırırken, katma değerli üretime ve dijital dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz.

Bu anlayışla, dijitalleşme yolunda somut adımlar atıyor ve markalaşma çalışmalarıyla da şirketimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz.

Özetle Aktaş Holding, ilk günden beri daima geleceği öncelik haline getiren bir anlayışla değer üretmeye devam ediyor.

Bizler de bu  yolculukta şirketimize katkı sağlayacak yenilikçi ve çözüm odaklı uygulamalara imza atarak, Aktaş Holding'in geleceğini sağlam temellerle inşa etmeyi hedefliyoruz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.