Kapat Ikon
Aktaş Holding 'Büyük Aile Buluşması'nda Birlik ve Beraberlik Öne Çıktı

Aktaş Holding, 'en değerli kaynağı' olarak gördüğü çalışanlarını, 'Büyük Aile Buluşması' isimli kahvaltı organizasyonunda bir araya getirdi.

Yoğun bir tempoyla geçen 2018 yılının tüm yorgunluğunu hep birlikte atmak adına düzenlenen etkinliğe, Aktaş Holding çalışanlarının aileleri de katılırken, Podyum Davet'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 600 kişi katıldı.

13 Ocak tarihinde düzenlenen motivasyon etkinliğinde, şirketin 2018 yılını kapsayan 80. kuruluş yıl dönümü de coşkuyla kutlanırken, organizasyonda hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenlendi.

Organizasyon alanına gelenleri karşılama bandosu karşılarken, organizasyonda yetişkinler için Bil Bakalım isimli bilgi yarışması, çocuklar için de ahşap atölye (benmaker) ve kukla drama gibi etkinlikler yapıldı.

Ayrıca organizasyonda, Aktaş Holding bünyesinde 10-15 ve 20. yıllarını dolduran çalışanlara da kıdem ödülleri verildi.

Biz büyük bir aileyiz

Büyük bir aile olmanın verdiği huzurla, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı buluşmada, kıdem ödülleri de sahiplerini buldu. Etkinlikte Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, tüm Aktaş Holding ailesine yönelik selamlama konuşması yaptı.

Şirketin bugünlere ulaşmasında en büyük pay sahibi olarak çalışanları gördüklerini belirten Ulusay, Aktaş Holding'i başarıya ulaştıran en önemli faktörlerden birinin bu güçlü aile bağları olduğunu, başarıya giden yolda da ilk adımın, birbirine inanmak ve güvenmek olduğunu söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.