Kapat Ikon
Aktaş Holding Uluslararası Ticari Araç Fuarı'nda Yerini Aldı

Aktaş Holding, dünyanın dört bir yanında sektör temsilcilerinin bir araya geldiği farklı organizasyonlara etkin şekilde katılmayı sürdürüyor.

Aktaş Holding bu doğrultuda, Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen Uluslararası Ticari Araç Fuarı'nda (IAA Commercial Vehicles 2018) yer aldı.

Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından biri olan IAA Hannover 2018'e Aktaş Holding adına İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay ve Endüstriyel Hortum Ticari Koordinatörü Armağan Tişli katıldı.

Fuarda, sektörün dünyadaki en önemli firmaları en yeni ürünleriyle boy gösterirken, Aktaş Holding de fuar süresince sektör temsilcileriyle önemli görüşmelere imza attı.

Verimli geçti

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, şirket olarak geleceğe ışık tutan yenilikçi çözümleri tüm dünyaya ulaştırdıklarını belirterek, Hannover'deki fuar süresince Aktaş Holding'e gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Fuarda yapılan görüşmelerde, Aktaş Holding'i en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarına değinen Ulusay, fuarın şirket adına son derece verimli geçtiğini sözlerine ekledi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.