Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı'ndan 18. Yaz Bilim Okulu'na tam destek

İçerisinde yaşadığı topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı, Türkiye’nin geleceği adına çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Vakıf, yaptığı tüm çalışmalarda maddi-manevi hiçbir şekilde beklentisi olmayan tamamen gönüllü kişilerin katkılarıyla özellikle gençlere daha iyi bir gelecek sunmak adına elinden gelen her türlü gayreti gösteriyor.

Aktaş Eğitim Vakfı, İLKYAR tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen 'Yaz Bilim Okulu'na, her yıl olduğu gibi bu yıl da destek verdi.

Etkinliğe Ardahan Çıldır, Bursa Keles, Çanakkale Yenice, Kahramanmaraş Ekinözü, Kars Sarıkamış, Sivas Gemerek, Şırnak Güçlükonak gibi Türkiye’nin dört bir köşesinin farklı ilçelerindeki okullardan gelen 130 köy çocuğu katıldı.

Proje paydaşı oldu

Aktaş Eğitim Vakfı, 29 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında ODTÜ'de gerçekleştirilen 18. Yaz Bilim Okulu'nda 'proje paydaşı' olarak eğitimlere katkıda bulundu.

Kurulduğu günden bu yana birbirinden güzel ve başarılı çalışmalara imza atan Aktaş Eğitim Vakfı, önümüzdeki yıllarda da aydınlık geleceğimiz olan gençler adına yeni projeleri hayata geçirmeye devam edecek.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.