Kapat Ikon
Aktaş Holding, ABD'de Önemli Temaslar Kurdu

Dünyanın en büyük rekabet bölgelerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri pazarına 2009 yılında adım atan Aktaş Holding, bölgedeki başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Aktaş Holding; ABD'nin ticaret merkezlerinden biri konumundaki Chicago şehrinde, 2009 yılında kurduğu merkez ile başlattığı faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürürken, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bölgeye giden Aktaş Holding üst yönetimi, Türkiye'nin Chicago Başkonsolosu Umut Acar ve Ticari Ateşe Barlas Bildir ile önemli görüşmelere imza attı.

Aktaş Holding adına görüşmeye, Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol katılırken, yapılan görüşmelerde Aktaş Holding'in bölge ekonomisine olan katkıları ve gelecek hedefleri masaya yatırıldı.

Türk Firmalarının Başarılarından Gurur Duyuyoruz

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Chicago Başkonsolosu Umut Acar ve Ticari Ateşe Barlas Bildir, Türk firmalarının küresel düzeyde gerçekleştirdikleri başarıların kendilerini son derece sevindirdiğini vurgulayarak, Aktaş Holding'in uzun yıllardır bölgede çok önemli bir güce sahip olduğunu söyledi.

Aktaş Holding'e başarılı faaliyetlerinin devamını dileyen Acar ve Bildir, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da ifade etti.

Bölge Ekonomisine Değer Katmaya Devam Edeceğiz

Amerika pazarının kendileri açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da Aktaş ürünlerinin dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Kuzey Amerika'nın da her yerinde tercih edildiğini vurgulayarak, çözüm odaklı ve katma değerli ürün geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarette Erol, Amerika pazarına yönelik gelecek hedeflerini de aktarırken, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan Acar ve Bildir'e teşekkürlerini iletti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.