Kapat Ikon
Yarınlarımıza Daha Yaşanabilir Bir Çevre Bırakmak Bizim Elimizde...

Son yıllarda yaşanan hızlı sanayileşme süreci, plansız kentleşme, teknolojik gelişmeler ve doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi gibi faktörler, içerisinde yaşadığımız doğa için çok ciddi zararlara yol açmaktadır.

Öyle ki günümüz dünyasında çevre sorunları, doğal dengeyi iyice bozarak, insanlığın geleceğini tehdit edecek düzeyde tehlikeli bir hal almış durumdadır.

Doğal çevrenin korunmasına yönelik 1972 yılında, Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı'nda alınan kararla birlikte, 5 Haziran tarihi tüm dünyada "Çevre Günü" olarak ilan edilmiştir.

Her yıl tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan 'Dünya Çevre Günü', çevre sorunlarına dikkat çekerek, kamuoyunda çevre bilinci ve hassasiyetinin oluşması noktasında büyük öneme sahiptir.

Aktaş Holding olarak da kurulduğumuz günden bu yana 'çevreci' bir yaklaşım sergileyerek, tükenmekte olan kaynakların korunup geliştirilmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Bu anlamda, daha temiz, kaliteli ve yaşanılabilir bir dünya için hep birlikte taşın altına elimizi koymamız gerektiğine inanıyor; 'Dünya Çevre Günü'nü kutluyoruz.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.