Kapat Ikon
Aktaş Holding, 14 Mayıs'ta Anneleri Unutmadı

Özel gün ve haftalardaki duyarlı kimliğiyle ön plana çıkan Aktaş Holding, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla, anlamlı bir organizasyona daha imza attı.

Aktaş Holding'in, anne ve anne adayı olan tüm kadın çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği Anneler Günü organizasyonu, renkli görüntülere sahne olurken, organizasyonda Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Sami Erol da çalışanları yalnız bırakmadı.

12 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen organizasyonda, Aktaş Holding bünyesindeki tüm anneler ve anne adayları (bekar-evli tüm kadın çalışanlar) için çeşitli etkinlikler yapılırken, çalışanlara plaket takdimi ve tatlı ikramı da gerçekleştirildi.

Organizasyonda Sami Erol, kadın çalışanlarına yönelik kısa bir söyleşi de gerçekleştirdi.

Tüm Annelerin Anneler Gününü Kutluyorum

"Hayatımızın en önemli varlıkları" olarak nitelendirdiği annelerin, çocuklarının geleceği için büyük bir fedakarlık örneği sergilediğini aktaran Erol, annelerimizi sadece anneler gününde değil; ömür boyunca sevgiyle kucaklamamız gerektiğini söyledi. Sami Erol ayrıca, tüm annelerin 14 Mayıs Anneler Günü'nü de yürekten kutladı.

Öte yandan, Aktaş Holding'in kadın çalışanları da organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu özel günde kendilerini unutmayan Aktaş Holding'e teşekkürlerini iletti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.