Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Eğitim Faaliyetleri Sürüyor

Aktaş Holding, 'şirketin en önemli kaynağı' olarak gördüğü çalışanlarının gelişimi adına büyük önem verdiği eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Aktaş Holding çatısı altında düzenlenen eğitim faaliyetlerinin son halkasına, '9001:2015 Bilgilendirme Eğitimi' eklenirken, eğitimde mevcut ISO standardında yapılan revizyonlarla ilgili son bilgiler çalışanlarla paylaşıldı.

8 Şubat 2017 tarihinde, Aktaş Holding bünyesindeki Zümrüt Toplantı Salonu'nda, BSI firmasından Eğitimci Seniha Özbey tarafından gerçekleştirilen eğitime, toplamda 16 kişi katılım gösterdi.

Düzenlenen organizasyonda Eğitmen Seniha Özbey, mevcut ISO 9001 standardının 1979 yılında, BS 5750 adıyla BSI tarafından yayınlandığını anımsatarak, ISO 9000 standart serisinin, Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) tarafından, 1987 yılında Uluslararası Standart olarak hazırlandığını ve 1994'te de revize edildiğini belirtti.

Gerçekleşen eğitimde Özbey, revize sonrasındaki standartların üzerinden geçilmesi ve örnek çalışmalar ile ilerlenmesi konusunda katılımcılara faydalı bilgiler verdi.

Eğitim Faaliyetlerimiz Devam Edecek

Aktaş Holding bünyesinde düzenli aralıklarla gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin, hem şirketin gelişimi hem de çalışanların gelişimi adına önemli faydalar sağladığını aktaran Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, kurum kültüründe de büyük yer tutan sürekli gelişim felsefesi doğrultusunda, bu tip eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.