Kapat Ikon
UİB ve Otomotiv Daire Başkanlığı'ndan Ziyaret

Aktaş Holding’in Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesislerine yönelik gerçekleştirilen ziyaretler tüm hızıyla sürüyor.

2016 yılının başında devreye aldığı yeni üretim tesislerinde, farklı zamanlarda gerçekleştirilen ziyaret programları kapsamında, Bursa'nın ve ülkemizin önemli kurum ve kuruluşlarından temsilcileri ağırlamaya devam eden Aktaş Holding, son olarak denetim ve bilgilendirme amacıyla UİB ve Ekonomi Bakanlığı - Otomotiv Daire Başkanlığı'ndan gelen heyetini misafir etti.

Ekonomi Bakanlığı'ndan Otomotiv Daire Başkanı Ali Rıza Oktay ve Uludağ İhracatçı Birlikleri'nden (UİB) gelen heyeti, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş bizzat karşılarken, ziyaretçiler hem Aktaş Holding'in faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldı; hem de tesislerde bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Ziyaretçileri şirket bünyesinde ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, şirket olarak Bursa'ya ve ülkemize yüksek düzeyde katma değer sağlamaya öncelik verdiklerini ifade ederek, sürekli gelişim ve dönüşüm odaklı büyümeye devam etmek istediklerini söyledi.

Ziyaretçilerden Aktaş Holding'e Övgü

Kendilerini en güzel şekilde ağırlayan Aktaş Holding'e teşekkür eden ziyaretçiler de Aktaş Holding'in kurulduğu günden bu yana sektöre ve ülkemize sağladığı yüksek katkılardan övgüyle söz ederek, şirkete bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.