Kapat Ikon
Aktaş Holding Masa Tenisi Turnuvası'nın Kazananları Belli Oldu

'Şirketin en önemli kaynağı' olarak gördüğü çalışanlarını spora teşvik etmek ve kurum içi kaynaşmayı sağlamak amacıyla, dönemsel olarak çeşitli organizasyonlara imza atan Aktaş Holding'in son olarak gerçekleştirdiği Masa Tenisi Turnuvası, düzenlenen final müsabakasıyla sona erdi.

 

18 Ekim 2016 tarihinde, ilk tur müsabakalarıyla başlayan turnuva boyunca tüm mücadeleler adeta nefesleri keserken, Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş'ın da katılımıyla gerçekleşen turnuva, çalışanlardan da büyük ilgi gördü.

 

Aktaş Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesislerinde yapılan turnuva, 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen 2'ncilik ve 1'incilik maçlarıyla sona ererken, özellikle final maçına ilgi yoğun oldu.

 

Yönetim Kurulu da Final Maçını Takip Etti

 

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş ile Satış Yöneticisi Ümit Şenoğlu arasında oynanan final müsabakasını; Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ve Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş'ta yerinde takip ederken, turnuvanın 1'incisi Satış Yöneticisi Ümit Şenoğlu oldu.

 

Turnuvanın birincisi Ümit Şenoğlu ödülünü, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol'dan teslim alırken, turnuvanın 2'ncisi olan MTM Mühendisi Emin Çekici de ödülünü, Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş'ın elinden aldı.

 

Turnuvanın 3'üncüsü olan Satış-Pazarlama Direktörü Armağan Tişli de 3'üncülük ödülünü İşletmeler Grup Yöneticisi Hakan Korkmaz'dan teslim aldı.

 

Aktaş'a Onur Ödülü

 

Turnuvada büyük başarı gösteren Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş ise 'Onur Şampiyonu' olarak ödüllendirilirken, ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş'ın elinden aldı.

Düzenlenen ödül törenin ardından, Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve turnuvayı takip eden çalışanlar, toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Sami Erol'dan Kutlama Mesajı

Öte yandan, çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek ve çalışanları spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nın geleneksel hale getirileceğini müjdeleyen İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvanın oldukça heyecanlı geçtiğini kaydetti.

 

Turnuvada başarı elde edenler başta olmak üzere; turnuvaya katılan tüm masa tenisi severleri de gösterdikleri mücadeleden ötürü kutlayan Sami Erol, bu tür organizasyonların kurum içindeki dostluk ve takım ruhunun gelişimine önemli katkılar sağladığına vurgu yaptı.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.