Kapat Ikon
Aktaş Holding'e İş Başvuruları Artık Kurumsal Web Sitesi Üzerinden Yapılabilecek

Kurulduğu günden bu yana yenilikçi uygulamaları sırasıyla devreye alan Aktaş Holding, bünyesinde açılan uygun pozisyonlar için iş başvurusu yapmak isteyen kişilere kolaylık sağlayacak, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

 

Küreselleşen dünyada her açıdan çağın gerekliliklerine uygun hareket eden Aktaş Holding, hayatımızın vazgeçilmeleri arasında yer alan internet üzerinden iş başvurusu yapmak isteyen kişilere kolaylık sağlamak adına, şirketin kurumsal web sitesinde yer alan İş Başvuru Formu entegrasyonunu tamamlayarak sistemi devreye aldı.

 

Çözüm odaklı bir çalışmayı daha uygulamaya koyan Aktaş Holding'in, kurumsal web sitesi olan www.aktasholding.com adresinden iş başvurularını kabul edeceği yeni sisteme, dünyanın her bölgesinden Aktaş Holding'de çalışmak isteyen kişilerin kolaylıkla ulaşabileceği ve yönergeler doğrultusunda da başvurusunu gerçekleştirebileceği açıklanırken, gerekli bilgileri dolduran adaylar daha sonra, Aktaş Holding İnsan Kaynakları başvuru havuzuna dahil edilecek.

 

Aktaş Holding bünyesinde, gelen iş başvurularına göre aday belirleme ve onay süreci, şirket tarafından daha önceden tanımlanmış ilgili kriterlere uygun şekilde yürütülmeye devam etmektedir.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.