Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Çalışanlarına "İndirim" Müjdesi

Çalışanlarının memnuniyeti doğrultusunda bugüne dek önemli adımlar atan Aktaş Holding'den, şirketin en önemli kaynaklarından biri olan ve Aktaş'ın bugünlere gelmesinde büyük emekleri bulunan çalışanlarına yönelik sevindirici bir haber daha geldi.

 

Çalışanlarının sadece iş özelinde değil; hayatın her alanında 'Aktaş' markasının gücünü yakından hissetmeleri ve mutlu bir yaşam sürmeleri adına çeşitli çalışmalara imza atan Aktaş Holding, Bursa'daki eğitim, sağlık ve eğlence gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren çok sayıda firmayla bir dizi işbirliğine imza attı.

 

Buna göre; Aktaş Holding tarafından çalışanlarının özel olarak faydalanabileceği sağlık kuruluşlarıyla yapılan anlaşmada; Özel Esentepe Hastanesi'nde %20 indirim, Medicabil Hastanesi'nde çalışan ve 1. derece yakınlarına %20 indirim (SGK kapsamındaki çalışanlar) ve Crown Plaza SPA +Spor-Havuz Tesisi'nde %15 indirim uygulanacak.

 

Aktaş Çalışanlarına Özel İndirimler…

 

Aktaş Holding'in Bursa'daki çeşitli eğitim kurumlarıyla yaptığı anlaşma çerçevesinde de Aktaş çalışanlarına Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans programlarında %50 indirim ve UKLA Dil Eğitim Merkezi'nde de %10 oranında indirim uygulanması kararlaştırıldı.

 

Aktaş Holding çalışanlarına, Bursa'daki birçok alanda yapılan indirim kampanyalarına eğlence hayatı da dahil edilirken; buna göre çalışanlara Bood'da %10, FSM Demo'da %15 ve Görükle Mo Santral'de %15 indirim uygulanırken, BURFAŞ'ın Bursa'daki tüm tesislerinde de %15 ParaPuan yüklemesi yapılacak.

 

Çalışanlarımızın Mutluluğu Bizim İçin En Önemli Husus

 

Öte yandan, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding çalışanlarına özel hazırlanan indirim kampanyalarının hayırlı olmasını temenni ederken, 'şirketin en önemli kaynağı' olarak gördükleri çalışanların mutluluğu için geçmişte olduğu gibi gelecekte de yenilikçi adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.