Kapat Ikon
Aktaş Fotoğraf Kulübü'nün Görsel Arşivi Genişliyor

Kurum dışı olduğu kadar, kurum içi aktivitelere de büyük önem veren Aktaş Holding'in, bünyesinde oluşturduğu sosyal kulüpler, farklı organizasyonlar kapsamında yeteneklerini sergilemek üzerine çalışanları bir araya getirmeye devam ediyor.

 

Aktaş Holding bünyesinde, fotoğraf sanatı ve fotoğrafçılıkla ilgili toplumsal işlevi gerçekleştirmek, fotoğrafçılıkla ilgilenen üyelerin dayanışmalarını sağlamak, kurum ve kuruluşlarla bu yönde etkileşimi artırmak, amatör-profesyonel fotoğrafçılık uygulamalarını da geniş kitlelere yaymak amacıyla hayata geçirilen Aktaş Fotoğraf Kulübü (AFK), Bursa ve ülkemizin birçok bölgesinde yaşamı fotoğraflara sığdırmak adına gerçekleştirdiği buluşmalara yeni bir halka daha ekledi.

 

Aktaş Fotoğraf Kulübü kurulduğu günden bu yana; Bursa merkez, Cumhuriyet caddesi gece çekimi, Botanik Park, İznik, Yalova Teşfikiye Çifte Şelale ile İstanbul bölgelerinde, birbirinden renkli ve özgün enstantaneleri yakalayabilmek adına deklanşöre basarken, 27 Ağustos tarihinde yapılan organizasyon kapsamında da üyeler yeniden bir araya geldi.

 

Aktaş Fotoğraf Kulübü adına; Serap Gök, Oğuzhan Maho, Murat Yıldırım, Yasemin Aydın, Dilek Kırat, Ercan Balçık, Emin Çekici, Serkan Zeytinoğlu, Volkan Gırlar ve Eda Göktaş'ın katıldığı son buluşmada, üyeler yakaladıkları en güzel kareleri ölümsüzleştirme imkanı bulurken, hep birlikte oldukça keyifli zaman geçirdi.

 

Çalışmalarımız Devam Edecek

 

Dönemsel olarak gerçekleştirilen programlar çerçevesinde, hem fotoğraf sanatının hem de birlikteliğin tadını çıkaran AFK üyeleri, doğanın eşsiz güzelliklerini keşfedip, gün boyu özgün kareleri yakalamak adına adeta birbirleriyle yarışırken, çekimlerin de son derece başarılı geçtiğini ifade ettiler.

 

Kulüp olarak ilerleyen süreçlerde de yeni yerlerde çekimlerine devam edeceklerini kaydeden üyeler, karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde, yenilikçi projeleri de hayata geçirmek istediklerini söyledi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.