Kapat Ikon
Aktaş Holding CEO'su Sami Erol'dan Sürdürülebilir Marka Olmanın Şifreleri

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, KalDer Bursa Şubesi ile BUSİAD işbirliğinde bu yıl 'Sürdürülebilir Mükemmellik' temasıyla düzenlenen 14'üncü Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda, 'Sürdürülebilir Marka Olmak' oturumunun başkanlığını üstlendi.

Sami Erol; 2003 yılından beri, çağdaş kalite bilincinin Bursa ve çevresinde yaygınlaşması adına BUSİAD işbirliğinde, Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve AIESEC Bursa Şubesi'nin destekleriyle organize edilen etkinlikte, Sahibinden.com CEO'su Burak Ertaş ile Kordsa Global CEO'su Cenk Alper'in de katıldığı 'Sürdürülebilir Marka Olmak' başlıklı oturumu başarıyla yönetti.

Aynı zamanda, KalDer Bursa Şubesi Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı da olan Erol, oturum süresince Aktaş Holding'in mükemmellik yolculuğunda, toplam kalite yönetimine verdiği öneme ilişkin değerli paylaşımlarda bulundu.

15-16 Nisan tarihlerinde Almira Otel'de düzenlenen sempozyumda, Türkiye'nin iş, sanat ve eğitim hayatından çok sayıda ünlü isim katılımcılarla buluşurken, Sami Erol da oturum boyunca yapmış olduğu etkin paylaşımlarla, katılımcılardan tam not almayı başardı.

"Sürdürülebilir Başarı Markalaşmanın En Önemli Unsurlarından Biri"

Sunumunda, markalaşma ve toplam kalite yönetiminin önemine değinen Erol; "Vizyon geliştirme ve liderlik, stratejik yönetim yaklaşımı, rekabetçilik ve paydaş yönetimi, mükemmel ürün veya hizmet için sürekli geliştirme, kurumsal sosyal sorumluluk, iletişim ve kaynakların etkin yönetimi gibi önemli konularda sürdürülebilirliği olan başarıları yakalamak, markalaşmayı sağlamaktadır. Markalar, sektörde firmanın ayırt edici özelliklerini yansıtabilmelidir. Kurumlar için marka; küresel rekabet gücü, sürdürülebilir kârlılık, güvenilirlik, büyüme potansiyeli, kurumsal algı, bilgi ve teknolojiye dayalı hakimiyet ile kalite ve fiyat algısıyla doğrudan ilişkilidir. Bu noktada Aktaş markası; özgüvenin, adanmışlığın, disiplinli çalışma anlayışının birleşimiyle, üretkenliği yansıtır" diyerek, Aktaş Holding'in markalaşma sürecinde ortaya koyduğu başarılı çalışmalardan örnekler sundu.

Son derece keyifli geçen oturum kapsamında Sami Erol, diğer konuşmacılara da söz hakkı verirken, oturumun sonunda katılımcılar, merak ettikleri soruları konuşmacılara yöneltme imkânı da buldu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.