Kapat Ikon
Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu

Geleceğimiz olan gençlerle hemen her platformda bir araya gelmeye özen gösteren Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen Kariyer Fuarı’nda açmış olduğu stantta, üniversite öğrencileriyle buluştu.

 

Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından 9-10 Mart tarihlerinde düzenlenen Kariyer Fuarı’nda Aktaş Holding, öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken, öğrenciler fuar süresince hem Aktaş Holding hakkında detaylı bilgi aldı; hem de iş ve staj başvuruları gerçekleştirme imkânı buldu.

 

2 gün süresince, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda, Aktaş Holding İK Yöneticisi Gökmen Turan ile birlikte, Aktaş Holding İK Uzmanı Ayşegül Dönmez ve Aktaş Holding İK Uzmanı Gülver Şen, standı ziyaret eden öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

“Her Fırsatta Öğrencilerle Bir Araya Gelmeye Devam Edeceğiz”

 

Uludağ Üniversitesi Kariyer Fuarı’nın, Aktaş Holding adına son derece verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, öğrencileri geleceğe hazırlama noktasında, iş dünyası temsilcileri olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, Aktaş Holding’in toplumsal gelişime katkı sağlama adına gençlere büyük önem verdiğini anımsattı.

 

Aktaş Holding olarak, geçmişte olduğu gibi bu tip önemli platformlarda kararlılıkla yer almaya devam edeceklerinin altını çizen Erol, kurumsal firmaların gençlerin kariyer planlamalarına yardımcı olarak, gelecekteki hedeflerini ve ideallerini yakalamaları konusunda önemli bir sorumluluğu olduğunu aktararak, bu anlamda düzenlenen kariyer fuarı buluşmalarının, öğrenciler açısından faydalı sonuçlar ortaya koyduğunu ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.