Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Vazgeçilmezi: Değer Yaratma Kültürü

Değerli Arkadaşlarım,

 

Global düzeyde faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte olan Aktaş Holding, sektöründe var olduğu günden bu yana, üretimde ve ekonomide öncü olmayı kendine hedef olarak belirlemiş ve bu hedef doğrultusunda da ilk günkü kararlılıkla çalışmalarına devam etmektedir.

 

Başarı yolunun tüm sekmesinde Aktaş Holding, değerlerine bağlı kalmış ve değer yaratma kültürüne sahip olarak da bu yönde ön plana çıkabilmiştir.

 

Aktaş Holding için ortak değer yaratmak, iş stratejilerinin temel prensibi ve toplam başarının esasıdır. Sektörümüzde başarı ve fayda ile devam edebilmemiz için tüm paydaşlarımız ve ülkemiz için eş zamanlı değer yaratmak ve yarattığımız değerlere bağlı kalmak önemli bir husustur.

 

Vizyonerlik, kurumsallaşma, sürdürülebilirlik, kurumsal iletişim, sosyal sorumluluk bilinci ve birçok benzer dinamik, şüphesiz ki değer yaratma kültürünün içinde yer alıyor. Yarattığınız her değer de kurumsal markanızla bütünleşiyor.

 

Günümüz dünyasında bunu en çok, firmaların sosyal sorumluluk proje uygulamalarında görüyoruz. Ancak Aktaş Holding, bir şirketin sadece sosyal sorumluluk projesi üretmekle sınırlı kalmaması gerektiğini; değer yaratma sürecinin her sekmesine pozitif katkıda bulunması koşuluna sahip olması gerektiğini düşünüyor.

 

Bu nedenle Aktaş Holding; ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan paylaşılabilen değerler yaratarak, sürdürülebilirlik esasıyla toplumsal faydayı gözetmektedir.

 

Aktaş Holding, kurumsal firmalarla toplumun her platformda bir araya gelmesini daima savunur. Bu nedenle iş dünyası ve toplum arasında bir köprü olmayı önemsemiştir. Bu amacımız dolayısıyla da toplumsal ilerleme için ortak değer yaratmak ve toplumla birlikte, bu değerlere anlam yükleyerek bağlılık göstermek bizim için gerçekten çok önemli.

 

İş dünyasındaki kusursuz başarı; toplum ile el ele vererek, değerlerin bütünsel şekilde esas alınmasıyla birlikte gelir...

 

Sami EROL / Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.