Kapat Ikon
Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmasında Aktaş Holding'e Yoğun İlgi

Faaliyet gösterdiği her bölgede, istihdama yönelik gerçekleştirdiği başarılı adımlarla adından söz ettiren Aktaş Holding, Bursa’da işverenlerle iş arayanları buluşturan ve bu yıl 4’üncüsünün düzenlendiği, Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB) organizasyonunda katılımcılardan büyük ilgi gördü.

 

Aktaş Holding, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde üç gün boyunca gerçekleştirilen ve 165 firmanın 189 stantla katılarak, yaklaşık 28 Bin kişinin de ziyaret ettiği organizasyonda, iş arayanların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, organizasyon sürecince B9 numaralı stantta misafirlerini ağırladı.

 

İş arayanların, Aktaş Holding’e yönelik merak ettikleri soruları birebir öğrenme şansı yakaladığı organizasyonda, Aktaş Holding’in hizmet verdiği sektörde küresel ölçekte yakalamış olduğu başarılar katılımcılarla paylaşılırken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil ve İŞKUR Bursa İl Müdürü Kasım Tilki de Aktaş standını ziyaret edenler arasındaydı.

 

“Aktaş Holding’e Destekleri İçin Teşekkür Plaketi”

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği, Bursa Kent Konseyi, Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ortaklığında hazırlanan BİİB’2015’de üçüncü günün sonunda organizasyona desteklerinde ötürü Aktaş Holding’e plaket takdim edildi.

 

Organizasyon boyunca, ziyaretçilerin Aktaş Holding’e göstermiş oldukları ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol,  bu yıl 4’üncüsü düzenlenen BİİB 2015’in, Bursa ve ülkemizdeki istihdamın geliştirilmesine yönelik çok ciddi bir öneme sahip olduğunu söyledi.

 

“Nitelikli İş Gücünün İstihdama Katılımı Çok Önemli”

 

Aktaş Holding olarak, işsizlikle mücadele konusunda ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Erol, “Bilginin öncelikli hale geldiği yenidünya düzeninde, nitelikli işgücünün istihdama katılımının arttırılması önemli bir husus haline geldi. Bu noktada mesleki eğitimlerin artırılması büyük önem arz ediyor. Özellikle de sanayiciler açısından, nitelikli ara eleman konusunda önemli bir ihtiyaç söz konusu. Bu noktada Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması gibi organizasyonların son derece faydalı sonuçlar ortaya koyacağına inanıyorum ve organizasyonda emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

 

Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşmasında, Aktaş Holding İnsan Kaynakları Yöneticisi Gökmen Turan da, 14 numaralı salonda “İş Başvuruları ve Mülakat Görüşmeleri” başlıklı sunumuyla katılımcılara iş başvurularında nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda önemli paylaşımlarda bulunurken, sunumun ardından kendisine değerli paylaşımlarından ötürü teşekkür sertifikası takdim edildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.