Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Değerlendiriliyor

Aktaş Eğitim Vakfı, toplumsal fayda ortaya çıkaracak şekilde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Aktaş Eğitim Vakfı, öğrenim aşamasındaki yetenekli ve başarılı, ancak maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere yönelik, eğitimde fırsat eşitliği vermek ve topluma yararlı olmalarını sağlamak üzere, Aktaş Eğitim Vakfı Burs Yönergesi’nde yer alan kriterlerdeki öğrencilere sağladığı burs hizmeti için başvuruları geçtiğimiz günlerde başlatırken, yoğun ilgi görev başvurular değerlendirme sürecine girdi.

Yönerge kapsamında, Aktaş Eğitim Vakfı tarafından belirlenecek olan Lise ve dengi Teknik Okullar, başta olmak üzere, Meslek Yüksek Okulları, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine verilecek burslar ile eğitime olan koşulsuz desteğin devam etmesi hedefleniyor.

14.08.2015 tarihinde başlayıp, 31.08.2015 tarihine kadar devam eden burs başvuruları, maddi durumunun elverişli olmadığını beyan eden T.C. vatandaşı öğrenciler ile yönetim kurulunun uygun görmesi durumunda KKTC ve Türk Cumhuriyetleri vatandaşı olan öğrencilere yönelik gerçekleştiriliyor.

“Öğrencilere Olan Desteğimiz Sürecek”

2015-2016 dönemine ait burs başvuruları doğrultusunda,  burs almaya hak kazanan öğrencilerin burs ödemelerinin Ekim ayından itibaren başlayacağını müjdeleyen Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, Aktaş Eğitim Vakfı bursları için öğrencilerin gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Aktaş Eğitim Vakfı kaynaklarından sağlanacak bursların, önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini vurgulayan Aktaş, vakıf olarak eğitime koşulsuz destek olmayı temel ilke edindiklerini anımsatarak, öğrencilerin hem maddi, hem de manevi olarak yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.