Kapat Ikon
Ak-İzo'dan Büyükorhan'daki Ericek Göleti'ne Üstün Koruma Kalkanı

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda yer alan ve 2005 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Ak-İzo, üst düzey niteliklerde üretilen, uluslararası standartlara sahip LinefLex EPDM membranlarının kullanım oranını, birçok önemli proje çalışmasında arttırarak bu konudaki başarılı grafiğini sürdürüyor.

Ak-İzo son olarak, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Bursa’nın Büyükorhan İlçesi'ne bağlı Ericek Köyü'nde, kısa süre önce yapımına başlanan sulama göletinde, su sızdırmaz Lineflex marka EPDM membranlarını gölet tabanına yerleştirerek, göletin koruyucu görevini üstlendi.

AK-İzo, kurulduğundan bu yana, çok geniş aralıklı atmosfer koşullarında dahi üst düzey koruma sağlayan EPDM membranların; çatılarda, bina temel ve yan perde uygulamalarında, giydirme cephelerde, aç kapa tünel inşaatlarında, gölet tabanlarında, yüzme ve dekoratif havuzlar ile arıtma tesislerinde ve dilastasyon gerektiren tüm yapılarda başarı ile kullanımını sağlarken, devletimizin büyük önem verdiği bu tip vizyon çalışmalarda da sağladığı destekle büyük takdir topluyor.

"Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz"

Ak-İzo’nun geliştirdiği dünya standartlarındaki EPDM membranların, önümüzdeki dönemlerde çok daha fazla kullanım ağına sahip olacağına vurgu yapan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, “Hiçbir hava koşulunda dahi özelliğini kaybetmeyen bu ürünlerimizle, ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren ciddi projelere de destek olmaya devam ediyoruz. Son olarak Büyükorhan İlçesi’ndeki Ericek Göleti için hazırladığımız su geçirmez EPDM membranların çalışmalarını tamamlamış durumdayız. Vizyoner çalışmalara katkı sağlarken, üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincine sahip olarak, büyük bir titizlikle hareket ediyoruz. İlerleyen dönemlerde Lineflex markalı EPDM membranların kullanımının, çok daha yaygınlaşacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.