Kapat Ikon
Aktaş Holding, ABD'nin Kansas Kentindeki Yatırım Fırsatlarıyla İlgili Bilgi Aldı

Aktaş Holding, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Kansas kentine ilişkin yatırım fırsatlarının masaya yatırıldığı paylaşım konferansına katıldı.

FORD Global Ticari Araçlar Satın Alma Direktörü Chris Woodmore, ABD Kansas Şehri Geliştirme Ofisi Başkanı Chris J. F. Gutierrez ve FORD Otosan Satın Alma Direktörü Murat Senir’in de katıldığı toplantıda, Aktaş Holding adına Satış Proje Geliştirme Takım Lideri Serkan Türk hazır bulundu.

TAYSAD - FORD - Kansas Şehri Yatırım Ajansı Toplantısı’nda, ABD pazarı bütünsel olarak ele alınırken, ülkenin önemli kentlerinden biri olan Kansas ile ilgili de ticari ve ekonomik faaliyetlerle ilgili detaylı bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

“TAYSAD’ a Teşekkür”

Organizasyon ile ilgili bilgiler veren Aktaş Holding Satış Proje Geliştirme Takım Lideri Serkan Türk, yapılan sunumların bölgeye yönelik oldukça faydalı veriler ortaya çıkardığını kaydederek, konferansın düzenlenmesinde emeği geçen TAYSAD’a teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.