Kapat Ikon
Aktaş Holding, 13. İnsan Kaynakları Zirvesi'ne Katıldı

Aktaş Holding, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından 12 yıldan bu yana düzenlenen ve insan kaynakları alanında birbirinden önemli isimlerin buluştuğu İnsan Kaynakları Zirvesi’ne katıldı.

21-22 Mayıs tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İnsanca” temalı organizasyon, insan kaynaklarına ilgi duyan herkesin bir araya getirirken, Ali Tınaz’ın sunumuyla renk kattığı zirvede, insan yönetiminin önemi konusunda çok değerli paylaşımlar ortaya kondu.

Geleneksel İK yaklaşımlarının yerini alan yeni İK süreçleri, insan yönetiminin önemi, bugünü ve geleceği, yetenek yönetimi, İK ve sosyal medya, kurumsal koçluk sistemi gibi birbirinden çarpıcı konu ve içerikler masaya yatırıldığı organizasyona; Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ile birlikte, Aktaş Holding İK çalışanları katılım gösterdi.

Organizasyon kapsamında; Fox TV Ana Haber Sunucusu, Gazeteci Fatih Portakal, Eğitimci Mehmet Kocabaş, İtalya’nın Bocconi Üniversitesi’nden İşletme ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı (MBA) alanında dünyanın en çok tanınan isimleri arasında yer alan Prof. Dr. Markus Venzin, Koç Üniversitesi’nden Psikolog Doç. Dr. Azmi Varan, Koç Mobbing Uzmanı Çağlar Çabuk ve Vodafone Türkiye’den İş Güvenliği Kıdemli Müdürü V. Ergün Tüzün gibi birbirinden kıymetli konuşmacılar, 2 gün boyunca katılımcılara yönelik önemli paylaşımlarda bulundu.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.