Kapat Ikon
İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası

İş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalık yaratmak ve bu konuda toplum genelinde bilincin yaygınlaştırılması çalışmaları doğrultusunda, 1987 yılından bu yana ülkemizde her yıl, 4-10 Mayıs tarihleri arasında, “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası sebebiyle, işçi sağlığı ve güvenliğinin, çalışma hayatında öncelikli dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak, bu anlamlı günde verilen mesajların, toplumun her kesiminde yayılmasını sağlamak hepimizin görevi olmalıdır.

İş kazalarının önüne geçmek ve bu kültürün uygulamaya dönüştürülmesi ile birlikte, kaza ve hastalıkların meydana gelmesinin önlenmesi için hep birlikte kalıcı çözümler oluşturarak, hem iş gücünün, hem de iş günü kayıplarının önüne geçilmesi gerekmektedir.

Aktaş Holding olarak, bu konuda yapılan her çalışmayı dikkate alırken, siz değerli çalışanlarımızın sağlığının ve güvenliğinin korunması için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en üst düzey sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kutlu olsun.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.