Kapat Ikon
Sami Erol- Önsöz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ülkemizin aydınlık geleceğini oluşturan çocuklara, “Çocuklar milletin geleceğidir” düşüncesiyle armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk’ün çocuklara olan inancının ve milletinin geleceğine ne kadar değer verdiğinin kanıtı niteliğinde, çok özel ve anlamlı bir gün olmuştur.

23 Nisan, bugün yalnızca ülkemizdeki çocukların bayramı olarak değil, tüm dünya genelindeki çocuklar için de büyük bir önem taşırken, bu değerli gün aynı zamanda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günüyle aynı tarihte olması sebebiyle de, ülkemiz tarihi açısından ayrı bir önem taşımaktadır.

Yarınlarımızı oluşturan çocuklarımız, ülkemizin her anlamda geleceği ve ümididir. Milletimizin en değerli varlığı olan tüm çocuklarımızı çok seviyor ve onlara güveniyoruz.

Aktaş Holding ailesi olarak, Aktaş Eğitim Vakfı öncülüğünde, çocukların toplumumuzun geleceği olduğu düşüncesiyle hareket ederek, Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği yönde, her bir çocuğun gelişimine katkı sağlayabilmek ve onların geleceğine birer umut ışığı olabilmek düşüncesindeyiz.

Öyle ki, kurumsal görsellerimizde de çocuklara yer vererek, onların bizler açısından ne kadar kıymetli varlıklar olduğunun somut örneklerini sunmaktayız.

Tüm çocuklar özeldir, sevgiye layıktır, değerlidir. Her yıl aynı heyecanla, aynı umutla ülkemizin dört bir yanında kutlanan bu gün, çağdaş Türkiye’nin dünya nezdinde gurur kaynaklarından biri olmuştur.

Bu özel gün dolayısıyla, başta ülkemizin umudu, aydınlık yarınlarımız olan çocukların olmak üzere, tüm dünya çocuklarının sevgi, mutluluk ve bol gülümsemeli gelecek yaşaması dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde, bu vatan için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz…

Sevgilerimle,

Sami Erol

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Başkanı

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.