Kapat Ikon
Aktaş Holding CEO'su Sami Erol'dan Kurumsal Markaları Zirveye Taşıyacak Taktikler

Aktaş Holding, Türkiye ve dünya çapında çok önemli markaların üst düzey yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen ve iş dünyasının merakla beklediği, Yenilikçi Markalar Zirvesi”nde adından başarıyla söz ettirdi.

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ve önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da motivasyonun üst düzeyde yaşandığı, birbirinden doyurucu konferans ve görüşlerin yer aldığı dev zirveye, Aktaş Holding adına İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol katılırken, Erol “CEO’lardan Taktikler! Rekabetçi Yönetim Stratejileri ile Şirketleri Büyütmek” konulu oturumda konuşmacı olarak yer aldı.

Dünyanın pek çok bölgesinden global yöneticileri ve işletme sahiplerinin bir araya geldiği organizasyon, İstanbul Maslak’taki Sheraton Otel’de gerçekleştirilirken, zirvede iş dünyasındaki yenilikçilik ve inovasyon anlayışları, onlarca oturum ve önemli konular, yenilikçi uygulamalar ve trendler öne çıktı.

“Düşünce Gücünün Kalitesinin İyileştirilmesi Şart”

Gün boyu süren organizasyon kapsamında, konuşmacı olarak katıldığı oturumda sürdürülebilir başarının önemine vurgu yapan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, toplumda kalite anlayışının salt ürünle sınırlı olduğunu belirterek, markalaşma gibi uzun soluklu süreçlerde, bir kuruluşun vizyonunu, arkasındaki düşünce gücüyle beslememesi durumunda, ürünlerinin kalıcı olmasının çok zor olduğunu ifade etti.

Yenilikçi markaların yönetilmesi sürecinde, sürecin arkasındaki düşünce gücünün kalitesinin mutlaka iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayan Erol, katılımcı anlayışla gerçekleştirilen yönetim anlayışlarının, şirketleri başarıya ulaştıran en önemli unsurlardan birisi olduğunu söyledi.

“Sürdürülebilir Büyümede Kalite Çok Önemli”

Yenidünya düzeninde, çok hızlı küreselleşen bir yapı olduğunu vurgulayan Sami Erol, sürdürülebilir büyüme sürecinde kalite olgusunun çok önemli olduğunu belirterek, Aktaş Holding olarak tüm süreçlerde kaliteye öncelik verdikleri için küresel arenada Aktaş markasına duyulan güveni güçlü temellere dayandırabildiklerini ifade etti.

Toplam kalite alanında uzun yıllar boyu çalıştıklarını anımsatan Erol, kısa süre önce TAYSAD tarafından verilen başarı ödüllerinde, üst üste 3’üncü kez en fazla patent üreten kuruluşlar arasında zirvede yer alma gururunu yaşadıklarını aktararak, ülkemizde toplam kalite kültürü konusunda bilincin arttırılmasına yönelik çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen konferansın sonunda, katılımcılar Sami Erol’a sorular yöneltme imkânı bulurken, Erol’un doyurucu paylaşımları katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.