Kapat Ikon
Sami Erol'dan "Mükemmelliğe Yolculuk" Sürecinde Kalite Vurgusu

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda, “Marka Değerler” başlıklı oturumun başkanlığını üstlenirken, oturumda sürdürülebilir başarı ve kaliteye ilişkin verdiği bilgilerle katılımcılardan tam not aldı.

Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen ve 3 bine yakın kişinin takip ettiği sempozyum, bu yıl da iş ve yaşam kalitesi konusunda duayen konuşmacıların katılımıyla düzenlenirken, aynı zamanda KalDer Bursa Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olan Erol, başkanlık ettiği oturum süresince, sempozyumu takip edenlere oldukça faydalı bilgiler aktardı.

Oturumda, “Küresel marka oluşumunda vizyon yaklaşımı çok önemlidir. Vizyon, içselleştirme becerisini de gerektiriyor. Küresel markaların koşulsuz müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirme ile birlikte, yaşam kalitesi ve sürdürülebilir kalkınmaya önem vermesi gerekiyor” şeklinde konuşan Sami Erol, markalar için değerler yaklaşımı ve değerler silsilesinin de dikkate alınması gerektiğini ifade etti.

“Markalaşma Süreci Uzun Soluklu Olmalı”

Çevrenin korunması ve topluma örnek teşkil edecek uygulamaların gerçekleştirilmesi gerektiğini belirten Erol, “Markalaşma süreci uzun soluklu ve sürdürülebilirlik gerektiren bir olgu. Sürdürülebilirlik henüz ülkemizde, kurumsal yapıya tam olarak entegre edilebilmiş değil. Firmalar için büyüklük kavramı, küresel başarılarda ön koşul değildir. Yenilikçi uygulamaların gelişimi ve toplumsal yaklaşımla bütünleşebilmesi önceliklidir. İnovatif yaklaşımlar ve yalın yönetim sistemi gerçekten çok önemli” diye konuştu.

“Aktaş Holding’den Organizasyona Destek”

Almira Hotel’ de gerçekleştirilen ve 2 gün süren organizasyonda, Aktaş Holding, “Marka Değerler” oturumuna sponsorluk desteğinde bulunurken, ilgiye takip edilen organizasyonda adından başarıyla söz ettirdi.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen 13. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda katılımcılar, konuşmacılara sorular yöneltme imkânı da bulurken, oturumun sonunda Sami Erol, konuşmacılarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.