Kapat Ikon
Tekno Aktas, Bulgaristan'daki Diğer Şirketlere Örnek Oluyor

Aktaş Holding’in Bulgaristan'da yer alan ve Avrupa ülkelerine yönelik üretim gerçekleştiren firması Techno Aktas, Bulgaristan’da düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği 2014" ödüllerinde, orta ölçekli işletmeler: 50 - 250 çalışan kategorisinde, birincilik ödülü almasının ardından, ülkedeki çok sayıda şirkete, rol model olmaya başladı.

Techno Aktas, şirketlerin kendi performanslarını karşılaştırarak, getiri ve riskleri ölçümleme imkânı bulduğu, “Benchmark” etkinliği kapsamında, Bulgaristan’daki çok sayıda şirketi, mevcut tesislerinde misafir etti.

Kısa süre önce, Bulgaristan’da düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği 2014" ödüllerinde, orta ölçekli işletmeler: 50 - 250 çalışan kategorisinde, birincilik ödülü almaya hak kazanarak, ülke çapında ses getiren Techno Aktas, yakalamış olduğu başarılı çizgiyi, gelen ziyaretçilerle paylaştı.

Etkinlikte, Techno Aktas’ın iş ve sosyal alanda gerçekleştirdiği birbirinden başarılı hamleleri içeren sunum, katılımcılarla paylaşılırken, ziyaretçilerin sunumdan oldukça etkilendiği görüldü.

Ziyaret süresince, Techno Aktas’ın üretim tesislerini de gezme fırsatı yakalayan katılımcılar, şirketi başarılarından dolayı kutlarken, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan yetkililere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.