Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı, Orhaneli'de Çocukların 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu

Aktaş Holding bünyesinde, topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Aktaş Eğitim Vakfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Orhaneli İlçesi’ne bağlı Çöreler Köyü’ne giderek, öğrencilere kitap ve kırtasiye setlerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Çöreler Köyü İlkokulu’na gerçekleştirilen ziyarette; Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can, Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır ve Orhaneli Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri yer alırken, öğrencilerle buluşma son derece keyifli anlara sahne oldu.

Ziyarette öğrenciler, 23 Nisan dolayısıyla hazırladığı şiirleri ve şarkıları okuyarak, günün anlam ve önemine uygun paylaşımlarda bulunurken, Aktaş Eğitim Vakfı tarafından öğrencilere dağıtılan kitaplar ve bittiğinde dünya haritasının meydana geleceği puzzle (yap-boz), minik yüreklerin büyük beğenesini topladı.

“İhtiyaç Duyulan Bölgelerde Elimizden Geleni Yapmaya Hazırız”

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, sosyal sorumluluk çalışmaları doğrultusunda önemli işlere imza attıklarını anımsatan Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, farkındalığı arttırmaya yönelik çalışmalara ve projeler kapsamında, ihtiyaç duyulan bölgelerde ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

“Öğrencilere Olan Desteğimiz Sürecek”

Orhaneli İlçesi’nde daha önce kadınların iş ve sosyal hayata katılımının arttırılmasına yönelik çeşitli çalışmalar içerisinde yer aldıklarını belirten Aktaş, bu çalışmaların da ilerleyen süreçte devam edeceğini müjdeleyerek, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerle ilgili koşulsuz desteklerinin süreceğini ifade etti.

Orhaneli Belediyesi ve Orhaneli Kent Konseyi ile birtakım sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini, yeni çalışmaların da önümüzdeki dönemlerde başlayacağını ifade eden Aktaş, Orhaneli ziyaretlerinde kendilerini en güzel şekilde ağırlayan bölge halkına teşekkürlerini iletti.

“Kadın Mesleki Eğitim Merkezi’ne Destek Sözü”

Orhaneli programı sırasında, Kadın Mesleki Eğitim Merkezi’ne de (Tekstil ve İpek Halı Dokuma Kursu) bir ziyaret gerçekleştiren Aktaş Eğitim Vakfı; Bursa Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR, Orhaneli Belediyesi Kent Konseyi işbirliğiyle hayata geçirilen ve kadınların meslek edinmelerine imkân tanıyan kursa geçerek, burada Orhanelili kadınlarla buluştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, kurslar hakkında yetkililerden bilgi alan İlknur Aktaş, meslek edindirme kurslarının önemine dikkat çekerek, Aktaş Eğitim Vakfı olarak bu tip kursların yaygınlaştırılması noktasında, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını yineledi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.