Kapat Ikon
Aktaş Holding, Dünya Genelindeki Paydaşlarıyla İstanbul Boğazı'nın Tadını Çıkardı

Aktaş Holding, İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Automechanika Istanbul 20115 Fuarı kapsamında, ülkemizde ağırladığı global arenadaki mevcut müşterileriyle, iki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul Boğazı’nda, akşam yemeğinde bir araya gelirken, düzenlenen yat gezisiyle stres atma imkanı buldu.

Fuar sebebiyle dünyanın her bölgesinden gelen müşterilerini misafir eden Aktaş Holding, boğazda düzenlenen tekne turu ve akşam yemeğiyle, yorucu geçen fuarın stresini bir nebze de olsa atma şansı yakaladı.

Kabataş’ta başlayan yolculuk süresince, boğazın eşsiz manzarasına hayran kalan misafirler, bol bol fotoğraf çekerek, bu özel yolculuğun tadını çıkarttı.

Aktaş Holding’e özel olarak temin edilen tekne turu organizasyonuna; Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Yönetim Kurulu Başkanı R. Serkan Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da katılım gösterdi.

Tur başlangıcında misafirlerine seslenen Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, dünya genelindeki müşterileriyle bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, bu tür buluşmaların mevcut ilişkileri daha da güçlendireceğine inandığını vurguladı.

“Her Biriniz Bizim İçin Çok Kıymetlisiniz”

Aktaş Holding olarak, sektörde var olan hedefleri doğrultusunda yürümeye devam ettiklerini anımsatan Aktaş, geleceğe yönelik süren bu yolculukta en önemli yol arkadaşlarının müşterileri olduğunu belirterek, tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.

Aktaş’ın ardından sözü, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol aldı. Küresel arenada faaliyet gösteren bir firma olarak, dünya genelindeki müşterilerinin kendileri için büyük bir güç olduğunu vurgulayan Erol, her bir paydaşın Aktaş Holding adına çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Aktaş Holding olarak, mevcut tüm değerleriyle, büyük bir başarı ivmesi içerisinde olduklarını gururla söyleyen Erol, yakaladıkları başarı grafiğini daim kılmak adına, aynı tempoyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

“Misafirler Doyasıya Eğlendi”

Son derece neşeli bir ortamda gerçekleşen organizasyon süresince, Aktaş Holding üst yönetimi, misafirleriyle yakından ilgilenirken, yemeğin ardından katılımcılar, çalan şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Keyifli organizasyonun sonunda, tüm katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.