Kapat Ikon
Aktaş Holding Ailesinden

Aktaş Holding tarafından, topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı, toplumsal duyarlılığı arttırmaya amaçlayan çeşitli kampanyalara koşulsuz desteğini sürdürüyor.

Aktaş Eğitim Vakfı, dünya çapında kadınların ve kız çocuklarının hakları için küresel düzeyde savunuculuk yaparak, kadınların ve kız çocuklarının ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde karşılanması amacıyla, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (UN Women) tarafından başlatılan ve tüm dünyada hızla yayılan HeForShe organizasyonuna tam destek verdi.

Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş ve Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili R. Serkan Aktaş’ın da katıldığı organizasyon kapsamında, Aktaş Holding personeli HeForShe logolu pankartlarla, kadınların ve kız çocuklarının haklarının korunması gerektiği mesajını verdi.

“Herkesin Bu Anlamlı Kampanyaya Destek Vermesi Gerekiyor”

Dünya genelinde büyük destek gören bu anlamlı kampanyada, Aktaş Holding ailesi olarak yer almaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Aktaş Holding Başkanvekili R. Serkan Aktaş, erkekleri kadın haklarını ve eşitliğini desteklemeye çağıran kampanyaya, her kesimden desteğin artması gerektiğini vurgulayarak, kadınların ekonomide ve sosyal hayatta mutlaka güçlenmesi gerektiğini söyledi.

“Aktaş Eğitim Vakfı Farkındalık Yaratmaya Devam Edecek”

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, toplumsal duyarlılığı arttırmaya yönelik her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş ise, dünya genelinde büyük ilgi gören bu projenin daha da yaygınlaşması adına, vakıf olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Bu tip değerli kampanyalarla birlikte, kadınlara ve kız çocuklarına yönelik farkındalığın artacağına dair inancının tam olduğunu belirten Aktaş, kampanyaya destek veren tüm Aktaş personeline teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.